Peuteropvang (2,5-4 jaar)

Als uw kind tussen de 2,5 en 4 jaar is, dan hoeft uw kind niet meer te wachten op een plek op onze peuteropvang in Den Haag!

Er is direct plaats op de Zuidwalschool, Samsam, Van Ostadeschool en Kommunika. De peuteropvang is goed voor de ontwikkeling van ieder kind. De peuteropvang zorgt voor een goede start en bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Kinderen jonger dan 2,5 jaar kunnen meedoen aan Samen Spel en speelgroep.
De peuteropvang zorgt ervoor dat uw kind goed voorbereid kan starten op de basisschool. Daarom wordt er intensief samen gewerkt met de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Er is veel aandacht voor de Nederlandse taal en bijvoorbeeld de lichamelijke en creatieve ontwikkeling van uw kind. Gediplomeerde leidsters halen het beste uit uw kind. Op de peuteropvang zitten kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Ouders en de peuteropvang
Als ouder wordt u natuurlijk nauw betrokken bij de ontwikkeling van uw kind. U bent van harte welkom bij de spelinloop en tijdens de activiteiten op de groep en u kunt gebruik maken van onze peuterbibliotheek. De leidster bespreekt regelmatig met u hoe uw kind vooruit gaat.

Hoe ziet de peuteropvang er uit?
Het lokaal van de peuteropvang is ingericht met leuke speelhoeken met elk een thema. Uw kind zit 8 of 16 uur op de peuteropvang verdeeld over een aantal ochtenden en middagen. Er is ook een gezellige en kindvriendelijke buitenspeelruimte waar uw kind veilig kan spelen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie of wilt u uw kind inschrijven voor de peuteropvang in Den Haag? Dan kunt u langskomen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 16.00 uur op de Zuidwalschool, Samsam of de Van Ostadeschool. U kunt ook mailen naar sam.elhamdi@talentenklup.nl