We mogen weer open!

Na weken van thuis huiswerkboekjes invullen, woordjes leren met onze LOGO3000 methode via de tablet en spelen met de geleende speelgoedtassen, hebben we goed nieuws vanuit de overheid: we mogen weer open!

Vanaf maandag 8 februari openen wij onze deuren weer voor alle kinderen. We zijn hier heel blij om en kunnen niet wachten om iedereen weer te zien. Het wordt natuurlijk ook wel weer even wennen voor de kinderen, om weer terug op school te zijn na zo lang thuis te zijn geweest. Hier nemen onze pedagogisch medewerksters dan ook weer alle tijd voor: even rustig wennen aan elkaar, aan de regels en aan de structuur van de peuteropvang.

Samen zorgen we weer voor een fijne, veilige en leerzame tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *