We zijn gesloten!

Helaas moeten ook wij, door de nieuwe maatregelen van de regering, de aankomende weken de deuren sluiten. Dat betekent dat wij op 16 december dicht zijn gegaan en we op maandag 18 januari 2021 weer open zullen gaan. 

Om deze bijzondere tijd goed te overbruggen en de kinderen toch wat leuke afleiding te geven, worden er speelgoedtassen te leen aangeboden. Ook worden er doe-boekjes uitgedeeld, waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. 

Na de Kerstvakantie zullen wij, via de groepsapp, alle ouders op de hoogte houden van de ontwikkelingen en het aanbod voor de kinderen thuis. We gaan er met elkaar wat van maken! Eerst natuurlijk 2 weken Kerstvakantie. 

Vanaf 4 januari 2021 kunnen de inschrijvingen telefonisch worden ingediend bij Senaay Abed op het telefoonnummer 0625276891.

Wij zijn gesloten van 16 december 2020 – 18 januari 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *