de Talenten”klup” opent per 11 mei weer!

De basisscholen en kinderopvang gaan weer starten per 11 mei. Dit betekent dat de Talenten”klup” alle ouders en kinderen eveneens kan verwelkomen per 11 mei.

Helaas kunnen we dat nog niet op de wijze doen zoals we dat altijd gewend waren. We volgen de richtlijnen van de overheid. Dat houdt in dat de ouders voorlopig niet op het plein of in het gebouw mogen komen. Ook mogen de kinderen maar door 1 ouder gebracht en/of opgehaald worden. Er wordt een plek aangewezen waar er afscheid genomen kan worden van de ouders voordat ze het gebouw in gaan. Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van onze teamleden.

We gaan met zijn allen onze schouders eronder zetten om de komende tijd goed door te komen.

het team van Talenten”klup”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *