de Talenten’klup’ zoekt nieuwe collega’s!

Op dit moment zijn we op zoek naar MBO-3 pedagogische medewerkers invalpool Peuteropvang. Bent u geïnteresseerd en beschikbaar, schroom dan niet om te solliciteren. Klik hier voor meer informatie. Of neem contact op met de manager VVE Samira El Hamdi.

Contactgegevens:
E-mail: sam.elhamdi@jeugdwerk.nl
Tel.nr :  070-38 06 717

Een gedachte over “de Talenten’klup’ zoekt nieuwe collega’s!

 1. Naoual tatouti schreef:

  Graag stel ik me voor:
  Naoual tatouti 34 jaar al 13 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker op het KDV op verschillende VVE locaties. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en graag kom ik jullie team versterken. Ik ben wel alleen opzoek naar een vaste locatie met vaste uren. Ik beschik verder van de volgende certificaten/ diploma’s
  Spw 3
  Kinder EHBO
  VVE online
  Praktijkopleiding
  DE MAT training (communicatie op de werkvloer)
  3f taaltoets (lezen, luisteren en spreken )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *